Activiteiten: doe je mee?

ACTIVITEITEN

Kansrijk Brandevoort organiseert een aantal activiteiten om inwoners van Brandevoort in contact met elkaar te brengen, en ze te helpen en te ondersteunen bij kleine of wat grotere problemen. Zo zorgen we dat iedereen kan blijven meedoen! Vrijwel alle activiteiten worden georganiseerd en begeleid door enthousiaste vrijwilligers.

Maaltijden

Vanaf 5 juli 2023 is er iedere 1e dinsdag van de maand een maandelijkse lunch. Deze lunch zal van 12.30-14.00 uur plaatsvinden in t BrandPunt. De aanmelding hiervoor, via het contact formulier op deze site of via info@kansrijkbrandevoort.nl (telefonisch mag ook 06-13134103) uiterlijk voor vrijdag voorafgaand aan de lunch, doorgegeven worden. De lunch bestaat soms uit lekkere, zelfgemaakte soep, een gebakken eitje, een heerlijk pasteitje of een pannenkoek. Gewoon voor ieder wat wils. De kosten zijn 5 euro, dat is inclusief koffie en thee, hopelijk komen de gasten graag de volgende maand op de 1e dinsdag terug.

De lunches worden verzorgd waarbij de ontmoeting centraal zal staan.

Lunch

DuoFietsen met Kansrijk Brandevoort

In samenwerking met de Stichting DuoFietsen Helmond organiseert Kansrijk Brandevoort één keer per maand een Duofietstocht voor geïnteresseerden.
Bezoek onze website en Facebook voor de actuele data en tijden.


Wilt u meedoen of meer informatie, neem contact op via e-mail info@kansrijkbrandevoort.nl of telefoonnummer 06-13134103.
Ook als u als vrijwilliger uw steentje bij wilt dragen aan deze of andere activiteiten bent u van harte welkom.

Inloop met informatie avonden

Informatie avonden

Kansrijk Brandevoort is in de opbouwfase, daarom kunnen mensen voorlopig ook terecht op één dinsdagavond per maand in De Geseldonk voor informatieavonden met verschillende onderwerpen . Het ligt in de bedoeling dat in de toekomst, de ene keer de informatieavonden in de Geseldonk, de Westwijzer of in ’t BrandPunt te houden, simpelweg omdat de informatie die interessant is aan alle mensen aangeboden kan worden en het onnodig is om dat in elk wijkhuis opnieuw aan te bieden.

Inloop avonden

De inloop in de Geseldonk is iedere dinsdagavond van 18.30-19.30 uur. Iedereen is daar van harte welkom: inwoners, vrijwilligers en professionals. Als er voor vervoer gezorgd moet worden laat het dan weten aan info@kansrijkbrandevoort.nl
Zij zijn er om allerlei vragen, die de deelnemers eventueel hebben, te beantwoorden.
Je kunt op de informatieavonden in de Geseldonk terecht voor bijvoorbeeld:

  •  ontmoeting, een luisterend oor, hulp bij eventuele vragen.
  •  het vinden van een maatje
  • voor hulp en klusjes (team van vrijwilligers is beschikbaar).
  •  informatie over lokale activiteiten en voorzieningen op allerlei sociale thema’s.
  •  het aanbieden van hulp of een dienst.
  •  trainingen en cursussen.
  •  en belangrijk: gewoon voor een gezellig samen zijn (koffie en thee is gratis).

Vrijwilligers en professionele wijkwerkers zijn betrokken bij de inloop.  Ons motto: samen maken we mogelijk wat nodig is! 

Iedereen is welkom, kom een keer langs! En neem gerust iemand mee.

Kansrijk, Sociale teams en LEV groep voor ondersteuning en hulp in de wijk

Heb jij een vraag waar je even zelf niet uitkomt? Dan kun je contact opnemen met Kansrijk Brandevoort, Sociale Teams Helmond of de LEV Groep Helmond. Zij kijken dan samen met jou wat nodig is om weer verder te kunnen.